Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
Perfeziona Ricerca
  • Lingua:
Ricerca Avanzata
offerte Speciali

Tecnologia e ingegneria

Tecnologia e ingegneria
Mostra:
Mostra:
ordinamento:
Galilei Dhe Ajnshtaini-Reflektime Mbi Teorinë E Përgjithshme Të Relativitetit - Rënia E Lirë E Trupave
E-BOOK - ISBN: 9788893984355Duke nisur nga fenomenet elementare studiohet teoria e përgjithshme e re..
4,99€
Tasse: 4,99€
Structural Dislocations And Crack Patterns On Masonry Buildings
E-BOOK - ISBN: 9788893986342Analysis of cracks on masonry buildings proves to be quite difficult, an..
11,99€
Tasse: 11,99€
Tektime Bookstore © 2019