ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj-Nuk Janë Paratë!

Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj-Nuk Janë Paratë!

Autore: Yael Eylat-Tanaka
Codice Prodotto: 3262
Disponibilità: Disponibile
4,99€
-+
E-BOOK - ISBN: 9788835421368

Çfarë do të thotë sukses? Si matet ai: pasuri, famë, shumë miq? Ky libër eksploron shumë shtresa të asaj që përbën suksesin e vërtetë dhe se si dikush mund ta arrijë atë.

Suksesi është ajo që të gjithë pretendojnë se duan; e megjithatë, pak janë në gjendje të përcaktojnë në mënyrë të mjaftueshme se çfarë është. Për shumë, suksesi është famë dhe pasuri, ndonëse ata që me të vërtetë e arrijnë atë “qëllim” janë relativisht të paktë. Në fakt, suksesi është një koncept i menjëhershëm që kërkon ngritje dhe ripërcaktim të vazhdueshëm: Pasi të keni arritur atë që mendoni se është suksesi, duhet të vazhdoni të punoni për ta mirëmbajtur atë! Përkufizimi i suksesit nuk është i thjeshtë, por mjetet për të janë të hapura për këdo që me të vërtetë i miraton parimet e tij themelore. Për çudi, shumë prej atyre që nuk e shijojnë atë që kuptohet gjerësisht si sukses, ende pretendojnë të jenë të lumtur. Në fakt, siç do ta shohim, lumturia është një pjesë integrale e të gjithë fenomenit të suksesit.

Fascia età lettore
Fascia età Qualsiasi età
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 18674
Traduttori
Traduttore AUREL MANUSHI

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2024