ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
Perfeziona Ricerca
  • Lingua:
Ricerca Avanzata
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Vallëzimi I Hënës-Libri 1 I Serisë Së Lidhur Me Gjak

Vallëzimi I Hënës-Libri 1 I Serisë Së Lidhur Me Gjak

Autore: Amy Blankenship
Codice Prodotto: 6443
Disponibilità: Disponibile
3,99€
-+
ATTENZIONE! CONTENUTO SOLO PER ADULTI.
WARNING! ADULT ONLY CONTENTS.


E-BOOK - ISBN: 9788835450856

Jeta e Envy-t ishte e mrekullueshme. Vëlla i madh, i dashur i madh, dhe puna më e mirë që një vajzë mund të kishte...të kujdesej për barin në klubet më të njohura në qytet. Të paktën ishte e mrekullueshme derisa një ditë mori një telefonatë nga një prej miqve të vet më të mirë në lidhje me të dashurin e saj duke bërë vertikale në pistën e vallëzimit në “Moon Dance”(Vallëzimi i Hënës). Vendimi për t `u përballur me të nis një zinxhir ngjarjesh që do ta prezantojnë atë me një botë të rrezikshme paranormale të fshehur nën zhurmën e përditshme. Një botë ku njerëzit mund të shndërrohen në jaguarë, vampirë të vërtetë që enden rrugëve dhe engjëj të rënë që ecin mes nesh. Devon është një jaguar, pak i përafërt rreth skajeve dhe një nga pronarët e përbashkët të “Moon Dance”. Bota e tij është e anuar në boshtin e saj kur ai zbulon fshehurazi një dhelpër tërheqëse me flokë të kuq në klubin e tij, armatosur me një zemër cinike dhe një tazer. Me një luftë vampirësh të ndezur rreth tyre.

Jeta e Envy-t ishte e mrekullueshme. Vëlla i madh, i dashur i madh, dhe puna më e mirë që një vajzë mund të kishte...të kujdesej për barin në klubet më të njohura në qytet. Të paktën ishte e mrekullueshme derisa një ditë mori një telefonatë nga një prej miqve të vet më të mirë në lidhje me të dashurin e saj duke bërë vertikale në pistën e vallëzimit në “Moon Dance”(Vallëzimi i Hënës). Vendimi për t `u përballur me të nis një zinxhir ngjarjesh që do ta prezantojnë atë me një botë të rrezikshme paranormale të fshehur nën zhurmën e përditshme. Një botë ku njerëzit mund të shndërrohen në jaguarë, vampirë të vërtetë që enden rrugëve dhe engjëj të rënë që ecin mes nesh. Devon është një jaguar, pak i përafërt rreth skajeve dhe një nga pronarët e përbashkët të “Moon Dance”. Bota e tij është e anuar në boshtin e saj kur ai zbulon fshehurazi një dhelpër tërheqëse me flokë të kuq në klubin e tij, armatosur me një zemër cinike dhe një tazer. Me një luftë vampirësh të ndezur rreth tyre. Devon zotohet ta bëjë këtë grua të tijën... dhe do të luftojë si në ferr për ta pasur atë.

Fascia età lettore
Fascia età Più di 18 anni
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 68610
Traduttori
Traduttore Blerina Mecule

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2024