Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
Perfeziona Ricerca
  • Lingua:
Ricerca Avanzata
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Pilivesa Kundër Fluturës-Libri Dy

Pilivesa Kundër Fluturës-Libri Dy

Autore: Charley Brindley
Codice Prodotto: 2962
Disponibilità: Disponibile
2,99€
-+
E-BOOK - ISBN: 9788835417897

Pilivesa dhe Flutura janë avionë spiunë shumë të vegjël që u ngjasojnë insekteve të gjalla. Ato mund të fluturojnë përreth objekteve ushtarake dhe kampeve të terroristëve pa rënë në sy ndërkohë që mbledhin të dhëna të regjistruara me video në lidhje me këto objekte dhe me njerëzit që i ruajnë.

Pilivesa dhe Flutura janë avionë spiunë shumë të vegjël që u ngjasojnë insekteve të gjalla. Ato mund të fluturojnë përreth objekteve ushtarake dhe kampeve të terroristëve pa rënë në sy ndërkohë që mbledhin të dhëna të regjistruara me video në lidhje me këto objekte dhe me njerëzit që i ruajnë. Gjatë misionit të tyre të parë në një pjesë të izoluar shkretëtire, pilotët e tyre në largësi, një Amerikan dhe një Rus, përfshihen në një përpjekje të pazakontë për mbijetesë. Gjatë përpjekjeve për gjetjen e avionëve të tyre spiunë të dalë tashmë jashtë loje, pilotët zbulojnë një sekret tronditës për veten e tyre.

Fascia età lettore
Fascia età Qualsiasi età
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 27863
Traduttori
Traduttore GENTIAN CANE

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2021