ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Binjaku I Humbur

Binjaku I Humbur

Autore: Federico Betti
Codice Prodotto: 1039
Disponibilità: Disponibile
2,99€
-+
E-BOOK - ISBN: 9788893982962

Inspektori Xamanji nis që të hetojë për identifikimin e njeriut që duket se është përgjegjësi direkt i vrasjeve të lidhura me Shoqatën Atropos dhe ndodhitë e tjera që lidhen me kriminelin Daniele Santopietro, ndërkohë që një komshie e tij i kërkon një favor: të shkojë në shtëpinë e nipit emiplegjik, që s’ka pak që është gjetur i vdekur, për t’u përpjekur të kuptojë se çfarë mund të ketë ndodhur. Për të ardhur tek zgjidhja e enigmës, inspektorit Xamanji dhe njerëzve të tij u duhet të kthehen mbrapa në kohë, edhe nëpërmjet shfletimit të diçkaje të pamendueshme, në një thriller me këndvështrime psikologjike që do ta mbajë lexuesin nën tension deri te faqja e fundit e librit.

Inspektori Xamanji nis që të hetojë për identifikimin e njeriut që duket se është përgjegjësi direkt i vrasjeve të lidhura me Shoqatën Atropos dhe ndodhitë e tjera që lidhen me kriminelin Daniele Santopietro, ndërkohë që një komshie e tij i kërkon një favor: të shkojë në shtëpinë e nipit emiplegjik, që s’ka pak që është gjetur i vdekur, për t’u përpjekur të kuptojë se çfarë mund të ketë ndodhur. Kështu inspektori i ndërpret kërkimet që kishte ndërmarrë për të përmbushur kështu kërkesën e bërë nga mikesha e tij. Fillimisht mendohet që vdekja e djalit emiplegjik është si pasojë e një grindjeje me një të huaj, por hetimet shpejt mbërrijnë në një rreth vicioz. Pse ka vdekur djaloshi? Për të ardhur tek zgjidhja e enigmës, inspektorit Xamanji dhe njerëzve të tij u duhet të kthehen mbrapa në kohë, edhe nëpërmjet shfletimit të diçkaje të pamendueshme, në një thriller me këndvështrime psikologjike që do ta mbajë lexuesin nën tension deri te faqja e fundit e librit.

Fascia età lettore
Fascia età Qualsiasi età
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 50555
Traduttori
Traduttore GENTIAN CANE

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2024