ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Lufta E Dytë Botërore-Vorbulla E Epokave

Lufta E Dytë Botërore-Vorbulla E Epokave

Autore: History Nerds
Codice Prodotto: 5800
Disponibilità: Disponibile
2,99€
-+
E-BOOK - ISBN: 9788835444565

Një histori e shkurtër e Luftës së Dytë Botërore

Lufta e Dytë Botërore filloi më 1 shtator 1939 dhe, që nga të shtënat e para, ajo diktoi tempin e kësaj forme të re dhe të modernizuar të luftës. Ishte një luftë ndryshe nga çdo tjetër. Ishte lufta moderne. Ajo kapërceu Luftën e Madhe të viteve të para të shekullit të njëzetë, dhe la në hije shkallën dhe kompleksitetin e saj. Në librin vijues, ne do të shqyrtojmë momentet thelbësore të Luftës së Dytë Botërore – ato që përcaktojnë ngjarjet e historisë moderne, përmasa e të cilave diktoi fatin e të gjithë globit.

Fascia età lettore
Fascia età Qualsiasi età
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 30801
Traduttori
Traduttore AUREL MANUSHI

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2024