ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator
Benvenuti nella libreria online Tektime
Categorie
PACCO REGALO EBOOK
offerte Speciali
Konceptimi I Gabuar-Një Udhëzues Shpirtëror, Një Tigër Fantazmë Dhe Një Nënë E Frikshme!

Konceptimi I Gabuar-Një Udhëzues Shpirtëror, Një Tigër Fantazmë Dhe Një Nënë E Frikshme!

Autore: Owen Jones
Codice Prodotto: 6457
Disponibilità: Disponibile
2,99€
-+
E-BOOK - ISBN: 9788835451037

Konceptimi i Gabuar (vëllimi 1): Megan është dymbëdhjetë vjeç dhe nëna e saj e ka mbyllur përsëri në bodrumin e qymyrit sepse ajo flet për fuqitë e saj psikike. `Të thotë gënjeshtra` siç e quan nëna e saj. Ajo është e frikësuar nga merimangat që nuk i duron dot, por shoqja e saj, një tigër fantazmë e madhe siberiane vjen për t`i dhënë mbështetje morale, ndërsa ajo mendon për të ardhmen e saj.

Seriali psikik Megan përbëhet nga njëzet e tre romane rreth realizimit teksa rritet, të një vajze të re lidhur me faktin se ajo është në gjendje të bëjë gjëra që askush nga familja e saj nuk mundet. Megan është dymbëdhjetë vjeç në vëllimin e parë. Ajo ka dy probleme në dukje të pakapërcyeshme. Nëna e saj është e frikësuar nga aftësitë latente të së bijës dhe jo vetëm që nuk do ta ndihmojë, por edhe e dekurajon në mënyrë aktive; ajo nuk mund të gjejë një mësues që ta ndihmojë të zhvillojë fuqitë e saj psikike të mbinatyrshme. Kjo sepse ajo dëshiron jo vetëm të dijë se çfarë është e mundur të bëhet dhe si ta bëjë atë, por për çfarë qëllimi duhet t’i përdori aftësitë e saj të veçanta. Megan është një vajzë e mirë, kështu që do të dukej e qartë se ajo ka prirje të përdori fuqitë e saj për mirë, por nuk është gjithmonë e lehtë të bësh gjënë e duhur edhe nëse e di se cila është ajo. Këto histori mbi Meganin do të tërheqin këdo që ka interes për fuqitë psikike, mbinatyroren dhe paranormalen dhe është nga mosha dhjetë deri në njëqind vjeç. Konceptimi i gabuar (vëllimi 1 nga 23): Megan është dymbëdhjetë vjeç dhe nëna e saj e ka mbyllur përsëri në bodrumin e qymyrit sepse ajo flet për fuqitë e saj psikike. `Të thotë gënjeshtra` siç e quan nëna e saj. Ajo është e frikësuar nga merimangat që nuk i duron dot, por shoqja e saj, një tigër fantazmë e madhe siberiane vjen për t`i dhënë mbështetje morale, ndërsa ajo mendon për të ardhmen e saj.

Fascia età lettore
Fascia età Qualsiasi età
Formati libro
Formati epub, mobi (Kindle)
Lingua libro
Lingua Albanese
Parole libro
N. parole 15000
Traduttori
Traduttore Blerina Mecule

Scrivi una recensione

Nome:


La Tua Recensione: Nota: Il codice HTML non viene tradotto!

Punteggio: Negativo           Positivo

Inserire il codice nella casella seguente:

Continua
Tektime Bookstore © 2024